Psihosan, este locul unde cei cu afectiuni psihice sunt in siguranta, sub un tratament la cele mai noi standarde, garantat de profesionisti cu vasta experienta.

Psihosan reprezinta un concept realizat de profesorii universitari psihiatrii Gabos-Grecu Iosif si Gabos-Grecu Marieta, Un concept medical ce vine in sprijinul tuturor pacientilor cu afectiuni psihice.

Centrul medical PSIHOSAN, este gandit si organizat pentru a asigura conditii deosebite celor cu afectiuni psihice.

Este inconjurat de un parc de 2000 de m2, iar pentru cazare dispune de camere cu doua paturi, baie proprie, telefon, televizor, aer conditionat, frigider si are standarde de igiena si curatenie deosebite.

Oaspetii si pacientii nostrii au la dipozitie o piscina acoperita, hidromasaj si sauna; sala de sport; sala de masaj; bucatarie proprie si sala de mese;

Pentru relaxare, sta la dispozitia tuturor camera botanica; sala destinata lecturilor, terapiilor ocupationale, psihoterapiei si altele.

Psihosan are in componenta compartimentul de Psihiatrie, compartimentul de terapie ocupationala, compartimentul de kinetoterapie, cabinet de consultatii.

Unitatea noastra medicala se adreseaza celor cu afectiuni psihice: depresii, demente (stadii incipiente si medii), tulburari anxioase obsesivo-fobice, nevroze, tulburari de comportament, tulburari de instinct alimentar, tulburari de disfunctie sexuala, tulburari legate de consumul de substante, alcool, tulburari organice de personalitate, tulburari cognitive usoare si medii sau alte afectiuni psihice.

De asemenea Psihosan se adreseaza tuturor celor care doresc intimitate si pastrarea anonimatului, precum si pacienti cu afectiuni psihice cronice, care necesita supraveghere si tratament de intretinere.

Asiguram tuturor pacientilor nostrii cinci mese pe zi cu regimuri dietetice controlate.

PSIHOSAN asigura pentru toti pacientii o monitorizare continua a starii de sanatate. Aici va asteapta o gazduire, ingrijire si cazare permanenta sau temporara de lux.

Adresa

Clinica Psihosan


Adresa:
Strada Bercului, Nr. 204, Ungheni, Jud. Mures ( vezi pe harta )

Telefon Receptie:


0265-328.360

0265-328.361
0265-328.362


Tel: 0735-055.000
Call Center Psihosan

Tel: 0744-563.343
Dr. Gabos Grecu Cristian
Medic primar psihiatru,
Doctor in științe medicale

Tel: 0744-619.003
Prof. Univ. Dr. Marieta GABOS-GRECU
Medic primar psihiatru

Tel: 0740-780.327
Imreh Zsuzsa Timea
Psiholog

Tel: 0751-207.719
Balogh Ildiko
Asistenta

Contact